Friday, April 8, 2011

[P]E[J]A[M] & [C]E[L]![K]


Pejam-celik-Pejam-celik next week MERDEKA!!hoooreey~
15/4/2011 last berPraktikum..sedih ada, suka ada, cuak pn ade!
SK Segambut sangat rock ok!!sangat-sangat ok..syukur ya Allah~
Post sebelum ni tak cite pun kan ajar year bape..ok ceciter..ceciter!!

English : Year 3 Al-Ghazali
PJK : Year 6 Al-Farabi
(dua2 claz pun peveret..murid ok,co-op tce ok,lecturer pn OK. Serba serbi pn OKAY!)

Ni nak habaq mai..Berpraktikum untuk menjadi cikgu TETAP ni sangat la leceh. Di ulang ejaan sekali lagi L.E.C.E.H!!Lesson Plan sangat la nak detail..ABM lagi...Worksheet lagi...bengkak-bengkak mata. Bukan sebab 'teghoyak', tapi ngantok tahap tersengguk-sengguk. Nak 'megholoh' je terbantut selagi LP tak siap-siap..huh~
Padahal dah posting nanti LP cenonet je..ngeh3!!
Bila lagi KPM nak dera bakal-bakal guru kan?Ini la masanya..aje hampeh!
Paling tak bole blah praktikum ni ada perkataan 'observation'. Sila pejam mata dan bayangkan apabila anda sedang mengajar dan ada manusia 'pro' duduk di belakang memerhati & menilai anda. SAH-SAH anda cuak bukan?haha!!gile ko mau tak cuak..grrrr~

English : Lecturer+ Co-op tce = 8 kali
PJK : Lecturer+ Co-op tce = 6 kali
English : Mat Salleh = 2 kali

TOTAL = 16 kali sepanjang 3 bulan. Pengsan di situ!

18/4/2011 masuk IPBA balik..Exam! Ibarat keluar mulut buaya masuk mulut biawak..haha~
Sebelum exam tu dengar2 ade ceramah la..itu la ini la..ujung bulan 5 MERDEKA penuh..fuhh!
Posting plak dengar-dengar bulan 7. Lagi cepat lagi bagus lagi cepat dapat gaji. KPM cepat plisssss~Perak plissss...WeeeEeee~


Jadual Waktu a.k.a Time Table apabile di 'barat'kan..hek3



Buku a.k.a Kitab untuk [g][u][r][u]!

contoh Lesson Plan+Worksheet

Lesson Plan (LP) lagik~


p/s - ST 12 - Jangan Pernah Berubah kebelakangan ini.

4 comments:

The Sharkox said...

apa ni cikgu komplen2 ni..tak baiklah cikgu...

aznitahmad said...

yg penting kena jumpe dgn ezi n awi lpas ni eehhh =D

lyyyyn said...

cantiknye buku rph ko..ish..ish..

Anonymous said...

dapat cemerlang ke bro?